Grønlandsvej 13, 2. 4., 4700 Næstved

Flot 4 V lejlighed i Næstved

Jeres fremtidige hjem ligger og venter på Grønlandsvej 13, 2. 4, hvor I kan se frem til en fredelig beliggenhed med udsigt over et stort, grønt område. Ejendommen ligger ugeneret og er desuden placeret øverst oppe i ejendommen, så der er ingen larm fra overboer.

Lejligheden tilbyder et samlet råderum over 83 kvadratmeter, og i uge 40(2022) er parketgulvet blevet slebet og lakeret, mens væggene er blevet malet hvide. Indvendigt kan I se frem til en planløsning, der udspiller sig på en entré, badeværelse med brus og tre værelser på stribe. Dertil fås et fint køkken, mens den regulære stue er særdeles møblérbar med mulighed for at etablere både spise- og opholdsafsnit.

Ejendommen blev opført i 1963, og I kan se frem til en lukket altan, hvor glassene kan skydes til siden på de varme sommerdage. I får glæde af flere fælles faciliteter, såsom cykel-, vaske- og tørrekælder samt gode parkeringsmuligheder.

Lejligheden har en central beliggenhed tæt på gode indkøbsmuligheder og Sct Jørgens Park. Der er skole, daginstitution, gymnasium og uddannelsesmuligheder i nærområdet, mens det tager fem minutter at cykle til centrums mange tilbud. Der er 700 meter til Næstved Stadion med bl.a. boldbaner og klatreklub.