Leif Panduros Vej 77, 4700 Næstved

Arkitekttegnet rækkehus i attraktive omgivelser

Velkommen til Leif Panduros Vej 77, der er beliggende i det skønne Digterkvarter i Næstved. Vi har nu fornøjelsen af at udbyde dette moderne rækkehus, der fuldendes af nogle dejlige udeområder og fine forbindelser til diverse tilbud i området.

Hjemmet er perfekt til det unge par med eller uden børn, da I får både god plads og nem adgang til byen. Rækkehuset råder over to plan, der samlet leverer jer med fire soveværelser, hvoraf tre af dem er udstyret med hems, toilet, badeværelse, bryggers, entré, gang, repos og et køkken, der er åbent forbundet med stuen. Lad os starte i køkkenet, der gennem de seneste par år blandt andet har fået opdateret adskillige elementer; heriblandt finder I en Samsung ovn fra '20, en Blombjerg opvaskemaskine og et Asgaard køleskab fra '21 samt en ny emhætte fra '23. Her skal altså ikke mangle noget og med de hele seks meter til loftet, bliver der skabt en utroligt behagelig atmosfære, der fører sig videre i resten af hjemmet. Udover afslapning på de dejlige værelser, kan I ordne alt det praktiske i bryggers og på badeværelset.

Hjemmets to terrasser garanterer jer fuldt udbytte på de solrige dage, da I kan nyde afslapningsmiljøerne efter solens bane. Den ene terrasse er holdt åbent ud til et smukt, grønt areal, der giver en fornemmelse af at forlænge haven; I kan da hurtigt bevæge jer herud til leg og lange gåture og ellers følge stisystemerne rundt til både skole, hobbyer og hverdagens gøremål.