Vordingborgvej 302, 4700 Næstved

Velindrettet og charmerende villa i Næstved Syd

Kun godt en halv kilometer fra fjorden og i cykelafstand fra centrum finder I denne charmerende villa i Næstved Syd. Her er en fremragende bolig til parret, der ønsker god plads omkring sig. Foruden boligens veludnyttede kvadratmeter får I nemlig en dejlig, højloftet kælder, som kan anvendes til mange formål., så der i alt er 160 etagemeter. Bag huset folder en skøn have sig tilmed ud med frugtbuske m.m.- perfekt orienteret mod sydvest.

Der er indkøbsmuligheder og busforbindelser inden for den nærmeste kilometer, så hverdagens gøremål planlægges let. Efter et kvarter på cyklen kan I desuden stige på toget, mens motorvejen nås på knap 20 minutter.

Ejendommen tager sig rigtig flot ud med lys pudset facade, sprossevinduer og saddeltag. Indkørslen munder ud i en carport, og på samme side af huset finder I indgangen i hævet stueplan. Turen rundt begynder i en fordelingsgang, som leder jer videre til alle etagens rum, der også omfatter et gæstetoilet. Det vinkelformede køkken er hyggeligt og retropræget med skakternet gulv, pyntehylder og forhængsgardiner under bordpladen. Her sammensætter I alle ugens livretter, inden middagen serveres i den lyse spisestue, som er belagt med husets flotte oprindelige fyrretræsplankegulv. Den skønne brændeovnsstue er i samme stil. Lyset falder smukt ind fra flere vinkler, hvilket giver jer rolige rammer, når I skal slappe af. Tilstødende har I et dejligt soveværelse.

Kælderplanet rummer et smagfuldt badeværelse, hvor der også kan installeres vaskefaciliteter, og så kan I glæde jer til at nyde sommeren i fulde drag på jeres egen grund, da haven tilbyder jer skønne miljøer i form af den flisebelagte terrasse, græsplæne og frugttræer.

Er det her, I skal bo? Kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 eller aj@naestvedmaegleren.dk for en fremvisning.