Klintegårdsvej 193, Enø, 4736 Karrebæksminde

Fritidshus med stor grund på Enø

Søger I et sted, hvor I kan trække jer tilbage og nyde sommeren? Så skal I vende blikket mod dette fritidshus, som kan danne skønne rammer om jeres kommende ferier og weekendture. Her kan I glæde jer til en stor grund, masser af plads og en attraktiv beliggenhed på Enø. Velkommen til Klintegårdsvej 193.

Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til stranden, som inviterer til friske dukkerter eller afslappende gåture langs vandet. På cykel er der ikke langt til Karrebæksminde, hvor I kan nyde det stemningsfulde, maritime miljø med lækre restauranter, flere fiskehandlere, vinbaren Fiskerlejet og Enø bageri med hjemmelavet is. Tilmed byder området også på en lystbådehavn og en minigolfbane. Endelig tager det blot 20 minutter at køre til Næstved.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, stor grund med en græsplæne til børnenes leg og flere terrasser godt placeret på ejendommen, hvor det på varme dage er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

Indenfor udfolder boligen sig med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, som sikrer et flot lysindfald.
Køkkenet har fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Tilmed får I en udestue, hvor I kan tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Videre er der tre værelser, hvoraf det ene har adgang til eget toilet. Endelig afrundes boligen med et badeværelse med bruseafsnit. Som prikken over i'et er der tilknyttet et anneks samt en god carport med 2 udhuse. Der er massere parkeringsmuligheder idet der er en lang indkørsel ved carporten og en god holdeplads ude foran.

Lyder det som noget for jer? Så ring for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.