Sorøvej 401, Ganges Bro, 4700 Næstved

Hyggelig villa med ny luft-til-vand varmpumpe!

Nu kan drømmen om hus og have gå i opfyldelse med denne villa, der ligger i landsbyen, Ganges Bro, blot få minutters kørsel fra skole og indkøbsmuligheder i Holsted.

Boligen har en fin planløsning, hvor der i stueplan er en god sammenhæng mellem køkkenet, alrummet og stuen, der er opført med en karnap. Brændeovnen bidrager til den gode atmosfære i alrummet; her er der direkte udgang til et skønt terrasseområde i haven, og køkkenet fra 2008 imponerer med en flot granitbordplade. På første sal kan I glæde jer til to hyggelige værelser og et badeværelse med badekar, mens kælderetagen byder på et vaskerum samt tre disponible rum, hvoraf det ene blev istandsat i 2021.

Ejendommen er løbende vedligeholdt; Decra-taget er fra 2010, og indkørslen fører ned til en carport med tilhørende skur. I finder endnu to skure til opbevaring på grunden, og haven er virkelig stemningsfuld med mange hyggekroge, inklusiv to terrasser, drivhus og bålplads.

På denne adresse har I nem adgang til mange naturområder, og fra boligen kan I gå til en dejlig eng, der mod syd afgrænses af Susåen. Omegnen byder også på en stor skov, og dertil er der ikke mere end fem minutters kørsel til Næstved Storcenter, når der skal handles i specialbutikker. Alle fornødender, inklusiv børnepasning, skole og indkøb, kan foretages i Holsted, hvor man bl.a. er tilknyttet Susåskolen afd. Holsted, der kan nås efter en lille køretur. Har I brug for offentlig transport, finder I et busstoppested 60 meter fra ejendommen.