Sjællandsvej 1A, 4700 Næstved

Charmerende byhus i hjertet af Næstved

Vi præsenterer her et muret byhus fra 1937, der fremstår flot og velholdt med terrasse og have centralt i Næstved. Her vil de fleste kunne finde sig til rette, hvad end der er tale om de unge par eller den allerede etablerede børnefamilie, der ønsker et funktionelt hjem med 117 kvadratmeters bolig og 60 kvadratmeters høj kælder samt en fordelagtig beliggenhed.

Når I først træder indenfor, mødes I af en rummelig entré, der fører jer videre ind i stueetagen med to stuer en suite, et veludstyret køkken med alt i hårde hvidevarer og et toilet. På førstesalen finder I fin plads til hele familien med endnu et toilet og tre rummelige og indretningsvenlige værelser omkring en møblerbar repos. Kælderen giver jer dertil nogle ekstra kvadratmeter at udfolde jer på, og med de fire lyse disponible rum og det store badeværelse er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan I vælger at udnytte den.

Huset ligger på en skøn, lille grund, hvor I får en uforstyrret og overskuelig have samt en terrasse med delvist overdække, hvor havemøbler med fordel kan indrettes. Grunden placerer sig helt centralt i Næstved tæt på midtbyen, hvor masser af indkøbsmuligheder, detailhandel, restauranter, stationen og et rigt by- og kulturliv lever i bedste velgående. Der er naturligvis også både skole og dagtilbud i nærheden, og har I ærinder, der tager jer væk fra Næstved, er det ligeledes hurtigt og nemt at komme ud af byen.