Præstøvej 82, st., 4700 Næstved

Indbydende 3V lejlighed med central beliggenhed

I et roligt område tæt på centrum af Næstved udbydes nu denne skønne og indflytningsklare lejlighed med en veldisponeret planløsning og et rummeligt kælderareal med egen indgang, som fremstår i boligstandard. Lejligheden henvender sig til alt fra singlen og parret til den lille børnefamilie.

Her er mange gode kvadratmeter, som fordeler sig på et moderne køkken, et velindrettet badeværelse, et værelse og to stuer en-suite; hertil kommer et stort kælderareal med indlagt gulvvarme og varmepumpe, der rummer et vaskerum/tekøkken og et toilet, samt et stort disponibelt rum, som fremstår i boligstandard. Lejligheden har mange lækre detaljer og løsninger, der løber som en rød tråd gennem hjemmet; herunder de rene linjer, de lækre trægulve samt et strømlinet køkken og badeværelse. Særligt er lysindfaldet fra de mange hjørnevinduer nævneværdigt, da disse giver lyset lov til at strømme gennem boligen fra alle retninger og ud over de mange flotte overflader.

Ejendommen er opført i 1938 med en tidstypisk, gulmuret facade med hvidrammede vinduer. I 2010 blev udført frigravning mod kælder, etablering af terrasse og udskiftning af vindue til dobbelt kælderdør samt indlæggelse af gulvvarme. Kommende ejere får desuden glæden af et rummeligt udeareal med hele tre terrasser.

Som et ekstra stort plus hører der garage mod Præstøvej til hver af lejligheder.

Med en placering i gåafstand til centrum af Næstved er det tæt på alskens fornødenheder, samtidig er der fra baghaven adgang til en naturskøn og fredet ås med udsigt helt til Karrebæksminde.